Un elev de 16 ani, din Craiova, este căutat de scafandrii ISU „Dobrogea”, marți după-amiază, după ce intrat să se scalde în mare, în stațiunea Mamaia, și a fost luat de valuri și de curenții puternici.

Potrivit primelor informații, băiatul este elev la colegiul militar din Craiova și a venit în Constanța, alături de alți adolescenți de o vârstă cu el, pentru a participa la „Școala de vară a Ministerului Apărării Naţionale”. Marți după-amiază, cinci elevi și un profesor au mers pe plaja din Mamaia. Ei au intrat să se scalde, iar băiatul s-a îndepărtat de colegii lui, fiind tras spre larg de valuri și curenții puternici. La un moment dat, în zona unor stabilopozi, el a fost prins de mână de unul dintre colegi, dar acesta l-a scăpat, iar băiatul a dispărut în valuri.

La fața locului s-au deplasat 17 scafandrii ai ISU, plus o ambarcațiune din punctul de salvare din Portul Tomis, o motocicleta SMURD, dar și o ambulanță terapie intensivă mobilă SMURD C. În aceste momente acțiunea de căutare a adolescentului este în plină desfășurare.

Articolul precedentNoi sensuri unice în municipiul Constanța. Vezi despre ce străzi este vorba
Articolul următor„Știam că va fi un meci foarte greu”.Simona Halep se califică în turul doi la Roland Garros