Poliţiştii fac cercetări după ce 35 de persoane au fost găsite în restaurantul unui hotel din municipiul Constanța, administratorul afirmând că erau clienţii unităţii, dar fişele de cazare ar fi fost fictive

 Potrivit IPJ  Constanța  polițiști din cadrul Secției 1, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, efectuând acțiuni punctuale pe linia respectării prevederilor legale pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19, au controlat o societate comercială de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța.

Astfel, în interiorul localului se aflau aproximativ 35 de persoane, pentru care administratorul societății comerciale a declarat că sunt clienții hotelului din aceeași locație.

În urma verificărilor, a existat suspiciunea că fișele ar fi fost fictive, fiind susceptibile de a fi întocmite în fals.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals în înscrisuri, uz de fals și zădărnicirea combaterii bolilor.

Cercetările continuă pentru stabilirea situației de fapt.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 103. Minciuna se strigă, adevărul se șoptește!
Articolul următorMinistrul Transporturilor, Lucian Bode, infectat cu coronavirus