Un tânăr de 20 de ani, din comuna Topalu, a fost reținut de polițiști la un an după ce a violat de mai multe ori o bătrână din localitate. Șase luni mai târziu a abuzat o altă femeie, motivând că de fiecare dată era băut.

Potrivit polițiștilor, în perioada 25 decembrie 2017 – 1 februarie 2018, el a intrat de trei ori cu forța în locuința unei femei de 77 de ani și a violat-o. Victima a depus plângere, dar oamenii legii nu au reușit să-i dea de urmă. Ulterior, în luna septembrie a anului trecut, el a recidivat, intrând peste o altă femeie din comună, în vârstă de 41 de ani, violând-o și pe acesta. Și în acest caz, victima a depus plângere, iar în cele din urmă anchetatorii au reușit să dea de urma infractorului la mai bine de un an de la comiterea primei fapte.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe tânăr și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. În sarcina sa au fost reținute săvârșirea infracțiunilor de viol, violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și furt calificat, de fiecare dată acționând premeditat și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Articolul precedentMăsuri pentru gestionarea pestei porcine africane în județul Constanța
Articolul următorMăsuri pentru încurajarea colectării selective a deșeurilor