hcd

HC Dobrogea Sud Constanța a pierdut primul meci, disputat cu echipa daneză Team Tvis Hostelbro, în Grupa C a Cupei EHF. Scorul  final a fost  29-25 (14-12), după ce HCD a condus cu 25-23 în minutul 53.

”A fost dramatic pe final. Noi am fost neinspirați în ultimele minute, și, normal, o echipă nordică te taxează. A apărat portarul lor foarte bine, acolo s-a întors meciul. Am întâlnit o echipă daneză, care joacă an de an în cupele europene, o echipă aflată în topul campionatului. Ne-am bătut la ei acasă, am jucat de la egal la egal. Per ansamblu, exceptând ultimele 5 minute, eu unul sunt mulțumit de joc, îmi dă speranțe. Jocul nostru nu a fost rău, a fost bun și chiar foarte bun în multe momente. Am mari așteptări din acest sezon, chiar dacă acum avem un gust amar, pentru că repriza a doua am condus tot timpul. Dar, un meci ține 60 de minute, iar ultimele 5 ne-au fost fatale. Îi felicit pe băieți pentru efortul depus. Azi ne gândim la acest meci, iar de mâine la următorul. Vine Porto acasă la noi. Va fi un meci deosebit de greu. Ca să rămînem în cursa calificării, trebuie să batem Porto. Așteptăm suportul publicului, să vină la sală în număr cât mai mare, să ne ajute să obținem victoria”, a declarat, Rudi Stănescu, președintele HCD.

HC Dobrogea Sud (Zvonko Sundovski, Marko Isakovic): Nistor 3 goluri, Crnoglavac 3, Malinovic 4, Kevic 3, Mocanu 3, Nikolic 2, Vujovic 4, Chikovani 2, Buricea 1.

HC Dobrogea Sud – FC Porto se joacă sâmbătă, 16 februarie, de la ora 14.45, la Sala Sporturilor din Constanța.

 

 

 

 

 

Articolul precedentFOTO| Carambol pe Bd 1 Decembrie 1918
Articolul următorMașinile parcate neregulamentar în municipiul Constanța vor fi ridicate. Cât vor avea de plătit șoferii