Marinarii militari au intervenit, miercuri, în ajutorul unei nave-împingător cuprinsă de flăcări, în apropiere de Brăila. Mai mulți marinari de la bordul împingătorului au fost transferați la bordul vasului militar.

Potrivit Reprezentanților Forțelor Navale Române, marinarii militari aflați pe vedeta blindată Smârdan, care se întorcea de la exercițiul „Danube Protector”, acordă primul ajutor și acționează pentru limitarea incendiului izbucnit la bordul împingătorului SIDEX 2, una dintre cele șase nave ale unui convoi al NAVROM Galați, în amonte de Brăila, în zona localității Gropeni.

O parte a echipajului SIDEX 2 a fost transferat la bordul vedetei blindate, care a ajuns prima la locul incidentului, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Vedeta blindată, împreună cu nava Rovinari și cu echipajul navei SIDEX 1 acționează pentru limitarea efectelor incendiului.

Articolul precedentFOTO| Ora de sport „altfel” pentru elevii constănțeni
Articolul următorVideo&Foto Imagini apocaliptice | 90% din Veneţia, înghiţită de apă de până la doi metri. Româncă: „Un dezastru. Intră apa-n casă ca un râu”