viitorul

 

Prima cupă a României pentru Viitorul la 10 ani de la înfiintare. În finală, formatia a câștigat cu emoții, după prelungiri, cu Astra Giurgiu, scor 2-1.

Partida disputatĂ pe stadionul „Ilie OanĂ”, din Ploiești, a început în nota de dominare a constănțenilor, însă primul gol a fost al lui Denis Alibec, după o lovitură liberă.

Egalarea a venit târziu, în minutul 76, atunci când Ghiță a trimis cu capul în plasă, din centrarea lui Ianis Hagi. Imediat dupa egalare, Astra a rămas în inferioritate după eliminarea lui Pires. Golul victoriei a fost înscris în prelugirile primei reprize suplimentare de brazilianul Eric, cu un șut plasat, pe jos, din interiorul careului.  Cu cîteva minute înainte de final, Ghiță a respiis din fata porții.

„Visam de 12 ani de cand sunt aici in Romania si mi-am propus sa fiu fotbalist mare, sa castig trofee. Dumnezeul m-a facut pentru seara aceasta, caci am putut sa intru si sa marchez. Am asteptat 12 ani seara asta. Eu nu am facut nimic, baietii au facut restul. Am muncit enorm pentru asta, iar colegii mei, cei mai tineri merita toate felicitarile”, a declarat Eric în lacrimi după meci.

Articolul precedentCăruță spulberată de o mașină
Articolul următorPrezență la urne de 4,13 la sută, în Constanța, la ora 09.00