ursul 2

 

Finalul săptămânii aduce două comedii spumoase pe scena teatrului constănțean.

Sâmbătă, 2 februarie, de la ora 19.00, a fost programat spectacolul „Veethoven…, făi!”, pe un text de Lana Moscaliuc şi Iulian Enache, acesta din urmă realizând şi regia. Pe scenă vor fi Lana Moscaliuc, Luiza Martinescu şi Remus Archip.

Pornind de la o povestire cu tâlc a lui Mihail Zoscenko, cei doi autori au dezvoltat ideea unui triunghi amoros în care găsim o lăptăreasă vulgară şi un electrician beţiv, dar și o doctoriţă anxioasă și elitistă, obsedată de Ludwig van Beethoven, de aici provenind și titlul spectacolului.

Duminică, 3 februarie, de la ora 19.00, spectacolul  „URSUL” de A.P. Cehov, în regia lui Felix Alexa, regizorul Teatrului Național din București. Distribuţia este formată din Dana Dumitrescu, Marius Bodochi şi Marian Adochiţei.

Într-un decor ingenios, un bărbat şi o femeie care au avut experienţe traumatizante cu sexul opus, hotărând, din motive asemănătoare, să trăiască singuri, se întâlnesc, se ciocnesc, aproape până la a se duela cu pistoalele, şi se îndrăgostesc în cel mai ilogic, dar omenesc fel.

 

 

Articolul precedentTrafic în condiții de ceață pe Autostrada București – Constanța
Articolul următorJucătorii Viitorului optimiști înaintea meciului cu Universitatea Craiova