Un tânăr prins de jandarmi la Mangalia după ce a încercat să fugă cu lănţişorul unei femei, a fost arestat de polițiștii constănțeni.

Un echipaj de jandarmi din Mangalia aflat în misiune, pe 6 iunie, a fost sesizat de o femeie în vârstă de 61 ani, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe strada  Ştefan cel Mare din Mangalia, un tânăr a încercat să îi smulgă de la gât lănţişorul, fugind printre blocuri.

Pe baza semnalmentelor furnizate de către femeie, jandarmii l-au căutat  și l-au prins după aproximativ 500 de metri. Persoana,  în vârstă 22 ani, cu domiciliul în municipiul Galaţi, a fost identificată de către victimă şi a recunoscut fapta.  Jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare și l-au predat lucrătorilor Poliţiei municipiului Mangalia pentru continuarea cercetărilor.

Polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, introducându-l în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar pe 7 iunie va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentConducerea RATC cere ajutorul constănțenilor pentru a opri vandalizările
Articolul următorPortul Constanța se prezintă la Parlamentul European