Un tânăr de 22 de ani a murit, duminică dimineață, după ce a fost accidentat de un autoturism în timp ce traversa o stradă din municipiul Constanța prin loc nepermis. Șoferul a fugit de la locul accidentului, fiind acum căutat de polițiștii constănțeni.

Accidentul s-a produs duminică dimineață, în jurul orei 04.50, pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, în apropierea intersecției cu strada Pandurului. „Un autoturism înmatriculat în Constanța, condus de o persoana neidentificata încă, l-a accidentat mortal pe tânărul în vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza județului Tulcea. După producerea accidentului, autorul a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța. Potrivit acestora, tânărul ar fi traversat prin loc nepermis șoseaua Mangaliei.

Polițiștii constănțeni au început cercetările pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a autorului și pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la evenimentul rutier.

Articolul precedentFoto| Trei persoane rănite într-un accident rutier produs în 23 August
Articolul următorVictorie pentru FC Viitorul la Botoșani