Marathon Kayak 2018- sâmbătă, ora 9.30, lacul Tăbăcărie

Startul cursei de 42 de km va fi dat de binecunoscutul Ivan Patzaichin, fost mare canoist, multiplu laureat al Jocurilor Olimpice.

 

Campionatul Municipiului Constanța Memorial „Gheorghe Mititelu“ la șah– sâmbătă și duminică, ora 10.00, Mamaia

 

Constanţa Street Play Schools Battle – sâmbătă și duminică, ora 10.00, Liceul Teoretic “Ovidius” Constanţa

Baschet de nota 10, sâmbătă și duminică la Constanța. Cu această ocazie vom afla și care sunt cele mai tari școli și licee la baschet 3×3.

 

HC Dobrogea Sud Constanța – SCM Politehnica Timișoara – sâmbătă, ora 17.30, Sala Sporturilor

Formația HC Dobrogea Sud Constanța o va avea ca adversară pe SCM Politehnica Timișoara, în cadrul unei partide care se va disputa sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 17:30, la Sala Sporturilor din Constanța.

 

BC Athletic Constanța – CSM Mediaș – sâmbătă, ora 20.00, Sala Sporturilor

Etapa a 2-a din sezonul Ligii Naționale de Baschet Masculin. Gladiatorii din Tomis vor susține primul meci pe teren propriu.

 

„Soț de vânzare” – sâmbătă, 13 octombrie, ora 20.00, Casa de Cultură a Sindicatelor

Sezonul premierelor la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța continuă cu o nouă seară plină de umor și râsete, „Soț de vânzare”, o adaptare scenică după Mihail Zadornov, în regia lui Marius Gilea. Din distribuție fac parte actorii Maria Radu, Ana Odagiu și Marius Gilea. Prețul unui bilet este de 30 de lei.

 

CSU Neptun Constanța vs CS Știința Bacău – duminică, ora 13.00, Sala Sporturilor

După un meci bun în deplasare, CSU Neptun Constanța se reîntoarce acasă și joacă pe teren propriu în etapa a 5-a a Diviziei A la handbal feminin.

Jucătoarele antrenate de Ionuț Pușcașu și Lăcrămioara Ilie vor întâlni CS Știința Bacău, duminică, 14 Octombrie, de la ora 13:00, la Sala Sporturilor din Constanța.

 

Năpasta ( Chiderea) – duminică, ora 19.00, Teatrul de Stat

Spectacolul de duminică se adresează aromânilor, fiind jucat în acest dialect al limbii române, păstrat cu precădere în regiunea noastră.

Spectacolul NĂPASTA de I. L. Caragiale, transpus în dialect cu titlul CHIDEREA, de regizorul Daniel Grigore – Simion, îi are în distribuție pe Irina Enache – Anca, Tani Ștefu – Dragomir, Andrei Nicolae Stroescu – Gheorghe, Haralambie Gromoșteanu – Ion. Scenografia este semnată de Romulus Boicu.

Articolul precedentApel disperat al directorului TNOB Constanța: “Nu vreau să cerșesc, dar…”
Articolul următorJandarmii constănțeni, la datorie în week-end