FC Viitorul a pierdut, în etapa a 6-a din Liga 1, pe teren propriu, cu FCSB, meciul încheindu-se cu scorul de 4-1 (1-0) în favoarea echipei bucureștene. Au marcat: Vînă 71 / FL. Coman 45, Man 52, D. Benzar 82, Rusescu 89

Viitorul a evoluat cu un jucător mai puțin încă din min. 5, după ce Ghiță a fost eliminat, iar Cojocaru a fost schimbat în min. 33 din cauza unei accidentări.

În etapa următoare, a 7-a din Liga 1, FC Viitorul va întâlni, în deplasare, duminică, 2 septembrie, de la ora 18.30, pe CFR Cluj.

FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Cojocaru (33 Buzbuchi) – Mailson, Țîru, Ghiță, De Nooijer – Ciobanu, Băluță, Vînă – I. Hagi, Drăguș (64 Houri), Mățan (14 Boboc). Rezerve: Luchin, Voduț, Achim, Artean.

„Asta a fost istoria în seara asta, din păcate meciul a inceput cu un minus,o greșeală gravă de  aparare, a venit acel cartonaș roșu, contra unei echipe foarte bune….Au avut controlul meciului permanent, lăsând la o parte acele 10 minute în care am arătat că echipa are talent, meciul a fost greu. O înfrângere dureroasă, viața-i făcută din aceste momente, în care sper că învățăm multe, analizăm lucrurile și mergem mai departe”, a declarat Gheorghe Hagi la conferința de presă.

Articolul precedentAmenzi de aproape 20.000 de lei, aplicate pe litoral de inspectorii sanitari veterinari
Articolul următorRecord de amenzi date la Costinești de poliție