Constanța a fost zguduită de descoperirea a două cadavre în ultimele luni, care ridică suspiciuni grave privind existența unui criminal în serie. Prima victimă a fost găsită pe un câmp din apropierea localității Mihai Viteazu, iar a doua într-un apartament din stațiunea Mamaia. Cele două femei au fost descoperite decedate în iulie și august 2024, iar anchetatorii suspectează că între aceste cazuri există o legătură.

Poliția a intrat în alertă maximă și, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, a demarat investigații ample pentru a prinde făptașul. Conform informațiilor oferite de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța, au avut loc două percheziții domiciliare pe teritoriul județului, în urma emiterii unor mandate de către instanța de judecată.

„În baza mandatelor de percheziţie emise de către instanţa de judecată şi a ordonanţei de delegare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, astăzi, 9 septembrie, începând cu ora 13:00, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa efectuează două percheziţii domiciliare”, au anunțat reprezentanții IPJ Constanța.

La aceste percheziții au participat și specialiști din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), inclusiv de la Institutul Național de Criminalistică și Direcția de Investigații Criminale, semn al complexității cazului.

 

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentKATE MIDDLETON, PRINȚESA DE WALES, ANUNȚĂ CĂ ȘI-A TERMINAT ȘEDINȚELE DE CHIMIOTERAPIE
Articolul următorGRECIA: GUVERNUL VREA SĂ INTRODUCĂ O TAXĂ DE 20 DE EURO PENTRU PASAGERII NAVELOR DE CROAZIERĂ CE FAC ESCALE PE ANUMITE INSULE