Anchetatorii fac cercetări într-un dosar de evaziune fiscală şi executarea de activităţi miniere fără licenţă.

Sub coordonarea unui procurori, polițiștii au descins, miercuri, la 3 cariere de piatră din judeţul Constanţa.

Anchetatorii fac cercetări într-un dosar de evaziune fiscală şi executarea de activităţi miniere fără licenţă, relatează Radio România Constanța.

”În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economico-Financiare, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, desfăşoară nouă percheziţii domiciliare, dintre care trei la cariere de piatră de pe raza judeţului Constanţa, într-un dosar penal privind infracţiunile de evaziune fiscală şi executarea de activităţi miniere fără permis/licenţă, privind exploatarea ilegală de agregate minerale şi valorificarea acestora fără înregistrarea veniturilor în evidenţa contabilă a societăţii”, a transmis IPJ Constanţa.

Percheziţiile sunt realitatea cu sprijinul specialiştilor din cadrul Administraţiei Naţionale Apele Române, Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Constanţa şi Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale.

La descinderi iau parte și polițiștii din cadrul Serviciului Criminalistic și Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu.

Articolul precedentANM: Cod portocaliu și Cod galben de caniculă, în aproape toată țara, miercuri și joi
Articolul următorRomânii cu boli rare vor beneficia de un program dedicat lor