Șapte bărbați care au speriat un cartier din Constanța au fost ridicați de mascați pentru tentativă de omor. Scandalul în care au fost implicați a avut loc în urmă cu un an pe strada Sălciilor din municipiul Constanța.

Potrivit anchetatorilor  la data de 15 spre 16 martie 2022, 7 bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 48 de ani, s-ar fi agresat fizic reciproc, pe strada Sălciilor, din municipiul Constanța, folosind arme albe și arme de foc. Un bărbat, de 34 de ani, ar fi suferit mai multe leziuni traumatice provocate cu un obiect tăietor-înțepător, iar un altul, de 38 de ani, ar fi suferit o rană prin împușcare.

„Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare pe 7 martie. 8 mandate de percheziție domiciliară și 10 mandate de aducere. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate arme albe, muniție neletală, telefoane mobile și spray-uri iritant lacrimogene,” transmite IPJ Constanța.

 7 persoane au fost reținute, pentru 24 de ore și încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Constanța Ulterior, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța a propus luarea măsurii arestării preventive, pentru 30 de zile, pentru 3 dintre ei, și măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru ceilalți 4.

Cei 7 bărbați vor fi prezentați, astăzi, instanței de judecată, cu propuneri corespunzătoare.

Imagine

Imagine

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentPrognoza meteo: Cod galben de vânt puternic, în zona de munte din 11 judeţe
Articolul următorVIDEO Denis Alibec, prima dorință după ce a semnat un nou contract