Scafandri militari ai Centrului de Antrenament al Scafandrilor de Intervenție din cadrul ISU Dobrogea au reluat căutările tânărului din Vaslui dispărut în mare, la Costinești, în seara de 9 august.

La misiune participă doi ofițeri și 14 subofițeri. Căutările sunt executate de trei echipe de scafandri care cercetează, simultan, mai multe zone de la Costinești la Olimp și de la Costinești la Tuzla, cu precădere în zona țărmului și a digurilor.

„De la începutul anului și până în prezent, pompierii militari au executat 55 misiuni de căutare/salvare și acordare a primului ajutor medical pentru 58 persoane victime ale accidentelor prin submersie. Din păcate, 23 dintre acestea și-au pierdut viața în mare, Dunăre sau în lacuri.” transmite ISU Cnstanța.

Doi tineri de 18, respectiv 21 de ani, din Vaslui, au fost dați dispăruți săptămâna trecută, după au intrat în mare, în stațiunea Costinești, și nu au mai ieșit. Cei doi tineri lucrau ca sezonieri pe litoral. Tânărul de 21 de ani a fost găsit decedat, joi, la capătul digului de la Costinești.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentȘedință CRUCIALĂ a Coaliției PSD-PNL-UDMR! Ciolacu a făcut anunțul: care este PRIORITATEA guvernanților
Articolul următorDoliu în Biserica Ortodoxă! Un preot iubit de credincioși a încetat din viață