O delegaţie a Universiăţii Ovidius din Constanţa (UOC) a vizitat în perioada 17 – 21.11.2021 mai multe licee și o universitate din Albania, pentru promovarea programelor de studii și extinderea colaborărilor educaționale și de cercetare cu instituţii de educaţie din această ţară.

       Activitățile au făcut parte din campania „Be a student at Ovidius”, desfășurată cu scopul de a crește vizibilitatea UOC prin promovarea în plan internațional a imaginii acesteia ca universitate multiculturală comprehensivă.

         „Pe parcursul vizitelor la instituțiile de învățământ din Korça și Tirana au fost prezentate programele de studii ale universităţii de stat constănţene și oportunitățile de care pot profita viitorii studenți. De asemenea, au fost purtate discuții cu privire la consolidarea relațiilor de cooperare existente și dezvoltarea unor noi colaborări între organizațiile implicate”, adeclarat conf. univ. dr. Cristina Duhnea.

          Delegația UOC a fost formată din conf. univ. dr. Cristina Dafinoiu, conf. univ. dr. Veronica Nedelcu și lect. univ. dr. Laura Pascale.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentSe recondiționează carosabilul în km 4-5 Traficul rutier restricționat 
Articolul următorNicolae Ciucă, premierul desemnat de Klaus Iohannis