Polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat s-a prezentat la secția de votare nr. 216, unde și-a exercitat dreptul de vot, menționând totodată că se află în izolare la domiciliu.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de leiș Totodată, a fost informat C.J.C.C.I. Constanța, în vederea dispunerii măsurilor de competență.

De la începerea procesului de votare, în județul Constanța  au fost înregistrate 16 sesizări cu privire la contravenții sau infracțiuni electorale. În urma verificărilor efectuate până la această oră, opt sesizări nu s-au confirmat, iar două sunt în curs de verificare, transmite IPJ Constanța.

De asemenea, au fost aplicate patru  sancțiuni contravenționale, una în valoare de 4.500 de lei, două în valoare de 1.000 de lei fiecare și un avertisment. Totodată, au fost sesizate două  fapte de natură penală.

 

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentPrezența la vot ORA 18 – Prezență foarte slabă – Ne apropiem de un record negativ în ultimii 30 de ani
Articolul următorAmendă de 4500 de lei pentru că și-a fotografiat buletinul de vot