Poliţiştii de frontieră constănșeni au descoperit la Negru Vodă într-o autoutilitară  36 baloți în greutate de 1.856 kg, tutun uscat neprelucrat, având o  valoare de 17.500 lei.

În data de 28.09.2020, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă, judeţul Constanţa, au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, un cetățean  bulgar, în vârstă de 49 de ani, În urma controlului efectuat asupra autoutilitarei, poliţiştii de frontieră au descoperit  36 baloți de produse vegetale – tutun uscat nepreluat, în greutate de 1.856 kg. Șoferul a declarat că bunurile erau destinate pentru o societate din Europa.  În urma verificărilor suplimentare efectuate în comun cu lucrătorii ANAF aflați în PTF, firma destinatară nu recunoaște achiziția produselor.

Tutunul, în valoare de aproximativ 17.500 lei, a fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră l-au sancționat pe șofer sub aspectul săvârşirii faptei de efectuarea de activități de comerț fără îndeplinirea condițiilor stabilite de lege.

 

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentDoi marocani și un algerian opriți în drumul spre Europa, într-un lan de porumb
Articolul următorCu permisul suspendat, se plimba liniștit pe străzile din Tulcea