Poliţiştii rutieri au înregistrat cinci accidente rutiere pe 5 august, două dintre acestea soldându-se  cu accidentarea gravă a pietonilor.

La data de 5 august , în jurul orei 23.50, un bărbat de 49 de ani a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Constanța către Mangalia și, ajungând la marcajul pietonal din centrul localității Tuzla, a surprins și accidentat grav un bărbat de 40 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.  În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

La data de 5 august, în jurul orei 22.35, o femeie de 34 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța  și, ajungând la marcajul pietonal din dreptul unei unități bancare, a surprins și accidentat ușor un bărbat de 56 de ani care, fiind sub influența băuturilor alcoolice (rezultat 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat) s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătorului auto.  În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

La data de 5 august, în jurul orei 21.50, un bărbat de 67 de ani a condus un autoturism pe strada Soveja din municipiul Constanța și, ajungând în dreptul marcajului pietonal din zona unui restaurant, a surprins și accidentat grav un bărbat, de 56 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului.

Încă două accidente au avut loc în localitățile Lanurile și Hîrșova.

Articolul precedentZece dintre adolescenții aduși din Costinești, infectați cu virusul COVID-19
Articolul următorPMP propune organizarea alegerilor locale în aer liber. ”Nu se strică nimic”