Scandal în această dimineață între trei bărbaţi în parcarea unui club din Mamaia, unul dintre ei fiind rănit şi transportat la spital.

Potrivit IPJ Constanța în această dimineață, în jurul orei 06.15, polițiști din cadrul Poliției staţiunii Mamaia au fost sesizați, prin SNUAU 112, despre un scandal care ar fi avut loc în parcarea unui club din stațiunea Mamaia.

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și  31 de ani, care se aflau în stare de ebrietate, au participat la scandalul în cauză, conflictul fiind aplanat de către o echipă de jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei Române, care se afla în timpul exercetării atribuțiilor de muncă în zona menționată. Astfel, jandarmii au sancționat contravențional persoanele în cauză, conform Legii 61/1991 pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice.

Unul dintre barbați a fost preluat de ambulanță și transportat la S.C.J.U. Constanța, fiind în stare avansată de ebrietate și prezentând escoriații la nivelul palmelor și genunchilor.
 Până la acest moment, niciuna dintre persoanle implicate n-a depus plângere, menționează IPJ Constanța.

Articolul precedentLista completă a țărilor care impun restricții pentru români
Articolul următorBilant coronavirus ROMÂNIA, 26 iulie. 1120 de cazuri noi în ultimele 24 de ore și 22 de decese