Sunt semne astrologice bune ca pâinea caldă, care transformă lumea într-un loc mai bun doar pentru că s-au născut în ea. Însă, pentru ca echilibrul să fie perfect, există şi zodii care au un suflet greu de cucerit, capabile să calce pe cadavre în drumul lor spre reuşită, pentru care sacrificiul este uneori o măsură necesară!

Descoperă mai jos care sunt zodiile cu un suflet negru, de care trebuie să te fereşti de acum încolo!

Fecioara s-a obişnuit probabil cu criticile la adresa ei, pentru că este considerată unanim cea mai rea zodie. Deşi nu considerăm că acest semn ar fi un „drac împieliţat”, faţada rece pe care nativa o afişează îi împiedică pe cei din jur să vadă altceva decât un suflet negru în ea, scrie divahair.ro. Desigur, în compania oamenilor dragi, şi Fecioara se încălzeşte considerabil, deşi păstrează o urmă din caracterul dificil care a făcut-o nesuferită multora.

Capricornul nu are un suflet negru… pentru cei care nu stau în calea lui. Dacă ai totuși ghinionul de a te împiedica la picioarele sale, pe când nativa mărşăluieşte victorioasă spre reuşită, şi îi întârzii chiar şi cu câteva secunde succesul, eşti condamnată la o viaţă dificilă, pentru că ea nu uită şi nu iartă.

Scorpion – În cazul acestei native, până şi numele oferit zodiei sădeşte teama în sufletul celor din jur! Cu toate acestea, multe din legendele înfiorătoare care circulă în jurul acestei zodii sunt pure fantezii! Să nu uităm totuşi că este vorba despre un semn de apă, supus emoţiilor mai mult decât ceilalţi „chiriaşi” ai zodiacului.