Persoanele care doresc să urmeze o formă de şcolarizare, iar apoi să activeze în cadrul structurii Poliţiei de Frontieră Române au acum posibilitatea de a se înscrie la sesiunea de admitere martie – mai 2022 a Şcolii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea.

       Candidaţii care au domiciliul ori reşedinţa în judeţele Constanța și Tulcea au la dispoziţie 240 de locuri pentru şcolarizare, dintre care două locuri sunt destinate persoanelor de etnie rromă, iar alte două minorităţilor.

       Toate informaţiile legate de condiţiile pentru participarea la concurs, documentele necesare pentru constituirea dosarului de recrutare, dar şi modul de organizare a recrutării sunt disponibile pe pagina de internet a Gărzii de Coastă, la adresa: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/garda-de-coasta/n-garda-de-coast-informaii-de-interes-public-cariera-135/

       De asemenea, pot fi solicitate informaţii şi telefonic, apelând numerele de telefon: 0241-641188 – Compartimentul Pregătire Continuă din cadrul Serviciului Resurse Umane al Gărzii de Coastă (interior 26063, 26081). – pentru candidații care domiciliază pe raza județului Constanța.

0240-534180 – Compartimentul Pregătire Continuă din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea. – pentru candidații care domiciliază pe raza județului Tulcea.

 

DESFIINȚAREA

Articolul precedentCod galben de vânt puternic la Constanța
Articolul următorDe luni, 14 martie, începe autorecenzarea