Un bărbat din Sulina este cercetat de polițiștii de frontieră după ce a fost prins  cu  172 kilograme peşte fără documente justificative.

 În data de 06.05.2021, în jurul orei 00.30, poliţiști de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea, acţionând în baza informaţiilor deţinute, împreună cu un reprezentant al A.R.B.D.D., au oprit pentru control un autovehicul pe raza localităţii Sfântu Gheorghe, judeţul Tulcea.

S-a stabilit faptul că persoana care conducea autovehiculul este cetățean român, în vârsta de 42 ani, cu domiciliul în Sulina, judeţul Tulcea, iar în urma controlului documentelor şi habitaclului autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit şapte saci din rafie ce conțineau pește în stare proaspătă. Bărbatul  nu a prezentat documente de proveniență sau pentru cele 172 de kilograme de scrumbie.  

Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurile legale iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinere, transport sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi a altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori a produselor din peşte.

Sursa: Realitatea de Tulcea