Zeci de sancțiuni au fost aplicate, joi, de polițiștii constănțeni, pentru depășirea vitezei legale, în urma unei acțiuni efectuate timp de aproximativ șapte ore pe DN 3C. Cea mai mare viteză înregistrată în cadrul acțiunii a fost de 160 km/h.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în cursul zilei de joi, în intervalul orar 10.00 – 17.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța și ai Biroului Rutier Constanța au organizat o acțiune pe linia respectării limitelor legale de viteză. „Activitatea, desfășurată pe DN 3C, a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere produse din cauza depășirilor neregulamentare și a vitezei, dat fiind faptul că partea carosabilă a fost reabilitată, aspect care favorizează deplasarea autovehiculelor cu viteză peste limita legală”, au transmis sursele citate.

Astfel, în urma acțiunii, polițiștii rutieri constănțeni au aplicat 43 de sancțiuni contravenționale, dintre care 29 pentru depășirea limitei legale de viteză. De asemenea, au fost reținute nouă permise de conducere, dintre care două pentru depășirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise și șapte pentru depășire neregulamentară. Valoarea totală a amenzilor este de 6.520 de lei.

„Cea mai mare viteză înregistrată în cadrul acțiunii de ieri a fost de 160 km/h. Pentru această abatere, conducătorului auto, în vârstă de 28 de ani, i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile, acesta primind și o sancțiune contravențională în valoare de 1.305 lei”, au mai transmis polițiștii.

Articolul precedentPortofel pierdut, cu aproape 500 de lei și șapte carduri bancare, recuperat de jandarmii constănțeni
Articolul următorCod galben de vremea severă la Constanța ‼