viitorul

 

Lotul final al României pentru Campionatul European Under 21 din această vară, care se va desfășura în Italia și San Marino, a fost anunțat de selecționerul Mirel Rădoi. Din cei 23 de jucători convocați, 11 sunt formați la Academia Gheorghe Hagi.

 Cinci jucători de la FC Viitorul vor participa la turneul final: Ianis Hagi, Virgil Ghiță, Radu Boboc, Andrei Ciobanu ȘI Denis Drăguș. Ceilalți șase jucători crescuți și formați la Academia Gheorghe Hagi, sunt: Tudor Băluță, Dragoș Nedelcu, Florinel Coman, Alexandru Cicâldău, Cristi Manea și Cătălin Căbuz.

România U21 va debuta la C.E U21 la 18 iunie, împotriva Croației U21, urmează meciurile cu Anglia U21 (la 21 iunie) și Franța U21 (la 24 iunie).

La naționala de seniori, care va evolua la 7 iunie, în deplasare, cu Norvegia, iar la 10 iunie, tot în deplasare, cu Malta, în preliminariile pentru C.E din 2020, selecționerul Cosmin Contra a convocat șapte foști sau actuali jucători de la FC Viitorul: Ianis Hagi, Tudor Băluță, Romario Benzar, Răzvan Marin, Alin Toșca, Alexandru Cicâldău, George Țucudean.

Articolul precedent„Știam că va fi un meci foarte greu”.Simona Halep se califică în turul doi la Roland Garros
Articolul următorAu fost reluate căutările adolescentului dispărut în valurile mării în Mamaia (VIDEO)