targ

Portul Constanța este prezent alături de toți actorii importanți din transporturi, la evenimentul Transport Logistic, în perioada 4-7 iunie 2019, la Munchen, Germania.

Transport Logistic este singura expoziție care reunește toate modurile de transport, maritim, rutier, aerian și pe cale ferată, fiind un prilej important de a cunoaște noutățile din domeniu, tendințele pieței și de a descoperi noi parteneri.

La ediția din acest an, se constată un interes foarte mare al companiilor chineze, care și-au dublat prezența față de ediția precedentă, ajungând în top 10 al expozanților de la Transport Logistic. Printre temele propuse spre dezbatere se remarcă Coridorul Trans – Caspic și oportunitățile pe care le oferă.

Transport Logistic asigură expozanților și vizitatorilor oportunități importante de a-și prezenta serviciile, precum și un program de conferințe unde peste 200 de specialiști vor prezenta informații și vor răspunde la întrebări într-o serie de prelegeri, mese rotunde și conferințe având ca subiect tendințele din domeniul transporturilor.

 

 

 

Articolul precedentScafandrii de luptă români participă la comemorarea a 75 de ani de la debarcarea din Normandia
Articolul următorÎntâlnire între autoritățile locale și agenții economici din Satul de Vacanță