Primăria Constanța continuă lucrările de amenajare a unei noi parcări în cartierul Inel II, în perimetrul delimitat de străzile Prieteniei, Solidarității, Dreptății și Dumitru Marinescu.

„Mai exact, vorbim despre o parcare ce vine în continuarea celor din zona Școlii Generale nr. 39 Nicolae Tonitza, unde au fost date în folosință peste 200 de locuri de parcare”, spun reprezentanții Primăriei Constanța.

Locurile de parcare vor fi amenajate în locul zecilor de garaje ce au fost demolate de curând și sunt destinate riveranilor care își parcau până acum autoturismele pe trotuare. Zilele acestea au fost finalizate lucrările pe una dintre lateralele spațiului verde, unde au fost amenajate 85 de locuri de parcare, iar lucrările vor continua. „Facem apel din nou către locuitorii orașului să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor”, mai spun sursele citate.

Reamintim că Primăria Municipiului Constanța a demarat o amplă campanie de eliberare a domeniului public de garaje. Acțiunea vizează peste două mii de garaje din toate cartierele din oraș.

Articolul precedentDonează sânge și mergi la UNTOLD sau NEVERSEA!
Articolul următorSimona Halep este în semifinale la Mutua Madrid Open