Polițiștii constănțeni au folosit armamentul din dotare pentru a prinde un șofer care nu a oprit la un control de rutină, oamenii legii constatând ulterior că acesta nu avea carnet, iar mașina în care se afla fusese furată.

Polițiști din cadrul Secției 4 Constanța, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat, marți dimineață, în jurul orei 03.03, semnal de oprire unui autoturism, pe strada Eliberării din municipiul Constanța. „Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat la semnalele polițiștilor, aceștia au procedat la urmărirea autoturismului, până pe strada Vulturului. În acest proces de urmărire, conducătorul auto a acroșat 4 autoturisme parcate, după care s-a dat jos din vehicul și a fugit”, au transmis polițiștii constănțeni.

După ce a fost somat să se oprească, acesta a continuat sa fugă, moment în care unul dintre polițiști a tras un foc de avertisment în plan vertical, iar apoi s-a reușit reținerea lui. „Menționăm faptul că, în urma folosirii armamentului nu au fost provocate victime sau pagube materiale”, mai spun polițiștii.

Șoferul fugar a fost identificat ca fiind un tânăr, în vârstă de 18 ani, din comuna Băneasa, județul Constanța. În urma verificărilor s-a stabilit că el nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, în urma cercetărilor, polițiștii au constatat că autoturismul condus de tânăr fusese sustras, în cursul nopții de luni spre marți, de pe strada Dezrobirii.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, furt în scop de folosință și distrugere.

Articolul precedentServiciul Voluntar pentru Situații de Urgență al orașului Ovidiu a fost dotat cu o ambulanță
Articolul următorLucrările de dragaj din Portul Constanța au intrat într-o nouă etapă