Academia Navală „Mircea cel Bătrân” a fost gazda competiției de volei din cadrul concursurilor aplicativ-militare și sportive pentru instituțiile militare de învățământ, organizate de către Statul Major al Apărării, în perioada 14-21 martie.

Au participat opt echipe (masculin şi feminin) din instituțiile militare de învățământ superior și din școlile de maiștri și subofițeri din Armata României. După şase zile de meciuri aprig disputate, joi 21 martie, a avut loc festivitatea de premiere a câștigătorilor, în prezența contraamiralului de flotilă Daniel Căpăţînă, comandantul garnizoanei Constanța, a comandorului Dr. Octavian Tărăbuţă, rectorul Academiei Navale şi a colonelului Cristian Pelea, şeful Biroului Educaţie Fizică Militară din Statul Major al Apărării. Echipele de volei ale Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” s-au clasat pe locul al IV-lea.

Competiția este înscrisă în calendarul sportiv al anului 2019 pe Ministerul Apărării Naţionale și va fi urmată, în luna aprilie, de concursul de judo, organizat la Sibiu şi de probele aplicativ-militare între instituțiile militare de învățământ: patrulă, duel de foc, atletism și natație, care vor fi organizate la Constanţa.

Articolul precedentAtenție șoferi! La noapte vor fi efectuate marcaje rutiere pe bulevardul Aurel Vlaicu
Articolul următorFOTO VIDEO| Nauryz, sărbătoarea renașterii naturii, la Năvodari