Patru femei au fost rănite, joi, una dintre ele grav, într-un accident rutier petrecut pe DN 38, la ieșirea din Topraisar. Accidentul a fost provocat de explozia unui cauciuc de la mașina în care se aflau victimele.

Potrivit polițiștilor constănțeni, o femeie de 35 de ani a condus un autoturism pe DN 38, dinspre Constanța către Negru Vodă și, ajungând la ieșirea din localitatea Topraisar, din cauza unei explozii a anvelopei dreapta spate, a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar mașina a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 32 ani. În urma accidentului, una dintre victime s-a aflat timp de mai multe minute în stop cardiac. Cadrele medicale care au ajuns în zonă au efectuat imediat protocolul de resuscitare, reușind să-i repornească inima. Ea a fost transportată la spital, unde au ajuns și celelalte trei persoane aflate în primul autoturism, una dintre ele cu o fractură la un picior, iar celelalte două cu contuzii.

Din cauza accidentului, circulația rutieră pe DN38 Agigea – Negru Vodă se desfășoară la această oră îngreunat, pe un fir alternativ. Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

Articolul precedentInfanteriștii marini, la exercițiul multinațional BALTOPS 18
Articolul următorSe circulă cu dificultate pe DJ 226, în Lumina