Zece angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, printre care şi şeful instituţiei, au fost confirmaţi cu COVID-19. 

 „Angajații ISU Dobrogea, confirmați cu coronavirus, sunt de la diferite subunități, astfel că nu poate fi vorba de un focar în cadrul instituției. În plus, anchetele epidemiologice arată că persoanele infectate nu au transmis virusul la locul de muncă” transmite prefectura Constanța.

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ‘Dobrogea’ al judeţului Constanţa este una dintre instituţiile care pe plan local asigură linia întâi în lupta cu virusul Covid-19. În acest context, 10 cadre ale inspectoratului, printre care şi domnul inspector şef au venit în contact cu acest virus şi s-au dispus măsuri medicale pentru fiecare în parte. Capacitatea operaţională nu a fost afectată de cazurile confirmate, activitatea inspectoratului se desfăşoară în continuare în parametrii optimi de răspuns în cazul producerii unor situaţii de urgenţă. Domnul inspector şef este internat într-un spital din Bucureşti, starea dumnealui fiind una stabilă şi atent monitorizată de cadrele medicale. Suntem alături de dumnealui, cât şi de toţi ceilalţi afectaţi de acest virus şi le dorim multă sănătate”, au transmis reprezentanţi ai ISU „Dobrogea”.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentBilanț coronavirus: 5.324 de cazuri noi și 99 de decese. Vezi situația pe fiecare județ
Articolul următorCinci decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus în județul Constanța