port_constanta_sud

Un bărbat în vârstă de 64 de ani a murit, iar altul a fost rănit, după ce au căzut în apă de la bordul unui remorcher aflat în Portul Constanţa. Incidentul a avut loc în timpul nopții de miercuri spre joi, în dana zero a portului Constanţa și este încadrat drept un accident de muncă.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliţie al Județului Constanţa, pe data de 14 februarie, în jurul orei 01.30, poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au fost sesizați în legătură cu producerea unui accident de muncă în Portul Constanţa. „Astfel, doi marinari români, cu vârste de 51, respectiv 64 de ani, au căzut în apă, de la bordul unui remorcher sub pavilion românesc, acostat în dana zero a portului”, spun reprezentanţii Poliţiei Constanţa.

Salvatorii din cadrul ISU Constanţa i-au preluat pe cei doi marinari accidentați, și i-au transportat  la spital, dar unul dintre ei nu a supraviețuit. „Cele două persoane au fost transportate la spital, unde, în jurul orei 04.00, a fost declarat decesul bărbatului de 64 de ani, domiciliat în localitatea Tuzla, județul Constanţa”, au mai arătat polițiștii, care au precizat că au demarat cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la producerea accidentului de muncă.

De asemenea, cazul este cercetat și de către inspectorii de muncă.

Articolul precedentVictorie importantă HC Dobrogea  Sud  –  Steaua 25 – 24
Articolul următorDepunerea Jurământului Militar la Şcoala de Aplicaţie a Forţelor Navale din Mangalia