Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii  vamali de la Biroul Vamal Constanța Sud au confiscat jucării în valoare de 27.878 lei lei, găsite în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container sosit din China.

În data de 25.08.2020, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului de Prevenire şi Combatere a Migrației Ilegale și a Infracționalității Transfrontaliere din cadrul Gărzii de Coastă, aflându-se în urma unui  control  asupra unui container sosit din China, ce avea ca destinatar o societate comercială din R. Moldova, au descoperit 288 bucăți mașinuțe  inscripționate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de aproximativ 27.878 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor , iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.