Polițiștii constănțeni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul unei tinere de 28 de ani, găsită moartă într-un autoturism în care proprietarul o lăsase să se adăpostească.

Potrivit polițiștilor constănțeni, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Năvodari, a mers duminică noapte la sediul poliției din localitate, anunțând că pe o tânără, pe care o lăsase, de milă, să se adăpostească peste noapte în autoturismul său, a găsit-o moartă, pe bancheta din spate.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul ar fi văzut-o pe tânără în zona locului de serviciu, unde a stat toată ziua. Deoarece i s-a făcut milă de ea, în cursul serii, după ce a ajuns acasă, s-a întors după femeie, a luat-o cu mașina și a dus-o în fața  blocului în care locuiește, spunându-i că poate rămâne să doarmă în autoturism. A doua zi, când a plecat la muncă, bărbatul i-ar fi spus ca atunci când pleacă să închidă ușa autoturismului. „Când s-a întors de la serviciu, în jurul orelor 21.30, ar fi găsit-o pe aceasta decedată pe bancheta din spate”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța..

Trupul neînsuflețit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzelor decesului. Din primele cercetări, nu au fost identificate urme de violență. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.