Înfrângere la scor pentru Farul, în meciul cu Luceafărul Oradea, scor 5-0. Bihorenii și-au  luat revanșa pentru meciul pierdut la Constanța cu același scor.

Antrenorii Petre Grigoraș și Marian Dinu au folosit următorii jucători: Avram (cpt.) –  Joao Diogo, Antoche, Ehmann, Ispas –  Șandru ( Iani ’46), Celestino, Doumbia,  T. Moldovan –  Moise ( G. Păun),  Fotescu ( Pacionel ’67).

„Cred că scorul spune totul! Am luat două goluri când aveam superioritate numerică…Îmi este ruşine şi mie. Am avut cinci absenţe din primul unsprezece, au intrat alţii care au jucat mai puţin şi sunt supăraţi că nu evoluează. Cu o astfel de atitudine şi-au bătut joc de fotbal. Nu este indiferent cum piezi, poţi să o faci şi cu capul sus. Marea majoritate a celor care au jucat azi au făcut-o lamentabil. Asta nu diminuează nimic din meritele Luceafărului, o echipă profund transformată în bine în acest retur, care beneficiază de o bază foarte frumoasă la Sânmartin” a declarat Petre Grigoraș.

FC  Farul se află în acest moment pe locul 14 cu 43 pct. În etapa următoare, a 37 a, Farul va întâlni în deplasare Dacia Unirea Brăila pe 25 mai, ora 11.00.

 

Articolul precedentPremieră navală. Navă destinată găsirii de diamante, construită la Mangalia
Articolul următorMangalia. Gladiatori și artefacte, în ”Noaptea Muzeelor”