simona_halep

Simona Halep și-a prezentat, sâmbătă, la Constanța, trofeul obținut la Wimbledon prilej de sărbătoare pentru locuitorii orașului dar și pentru turiștii aflați în aceste zile pe litoral.
Festivitățile au debutat la ora 17.00, la Sala Sporturilor din Constanța, prima parte a evenimentului desfășurându-se la bordul unui autobuz etajat. De sus, de pe platforma superioară, campioana de la Wimbledon și-a prezentat trofeul oamenilor prezenți în număr impreionant pe traseul bulevardul Tomis – strada Termele Romane – bulevardul Regina Elisabeta – Piața Ovidiu.

Pe scenă, Simona Halep a ridicat trofeul de la Wimbledon, în aplauzele mulțimii, a spus că i se pare minunat tot ce se întâmplă la Constanța. Simona Halep a povestit cum a început să joace tenis, când a câștigat primul trofeu, la 6 ani și jumătate. Le-a mulţumit antrenorilor pe care i-a avut de-a lungul carierei pentru contribuţia la succesele ei.

„Constanța va rămâne orașul meu de suflet. Avem un oraș deosebit mulțumesc tuturor și turiștilor care sunt aici. Trebuie să credeți în voi, vă mulțumesc și vă doresc o zi minunată. Nu prea mai vreau să plec de aici. Emoțiile sunt foarte mari, dar foarte diferite. Aici este ceva special. Vă mulțumesc mult și vă promit că nu mă voi opri aici”

Obiectivul său principal este acum olimpiada și țintește o medalie, indiferent de care, „medalie să fie”.

Articolul precedentVânzătorii ambulanți de pe plajă, amendați de polițiști
Articolul următorVIDEO| Marea a mai făcut o victimă, la Mangalia