accident1

Accident rutier pe 7 iunie pe DN 39, la intrare în Eforie Nord.

Două persoane au fost rănite, vineri, într-un accident rutier provocat de Mircea Băsescu, în localitatea Eforie. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.
Potrivit polițiștilor constănțeni, vineri dimineață, Mircea Băsescu a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Eforie Nord către Agigea, iar la un moment dat a efectuat un viraj la stânga, pentru a întoarce, peste marcajul dublu continuu. În acel moment mașina condusă de fratele fostului președinte Traian Băsescu a fost lovită de un autoturism, condus regulamentar din sens opus de o femeie de 61 de ani.
„În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducatoarei celui de-al doilea auto şi a pasagerului dreapta faţă din cel de-al doilea autoturism, o femeie de 49 de ani”, au transmis polițiștii constănțeni. Una dintre victime a suferit traumatism cranio-facial, iar cealaltă a suferit traumatism cranio-facial și lombar.
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentCivism, adrenalină și cultură, sau ce poți face în Constanța în week-endul 07 – 09 iunie!
Articolul următorSlow Food Dobrogea la Festinul multietnic de la Vișina