Un bărbat de 67 de ani este cercetat de polițiști după ce a fost prins conducând un autoturism având dreptul de a conduce suspendat și prezentând un permis de conducere fals.

„Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F Constanța Sud Agigea au oprit pentru control, în poarta de acces numărul 10 a Portului Constanța, un autoturism condus de către un cetățean român în vârstă de 67 de ani. Acesta a prezentat polițiștilor de frontieră un permis de conducere românesc, care prezenta suspiciuni de fals. Procedându-se la verificarea acestuia în bazele de date a reieșit faptul că are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendat,” transmite Garda de Coastă.
Polițiștii de frontiera, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Constanța, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals, uz de fals, și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are permisul suspendat.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentZiua și avaria, constănțeni fără apă caldă
Articolul următor13-16 octombrie: PROGRAMUL evenimentelor dedicate Centenarului Încoronării Regelui Ferdinand și a Reginei Maria, la Alba Iulia