Băiatul de opt ani din localitatea Pecineaga, judeţul Constanţa dispărut sâmbătă după amiază din faţa locuinţei nu a fost găsit încă, iar căutările continuă.

Aproximativ  150 de polițiști din cadrul I.P.J. Constanța (Serviciul Investigații Criminale, Serviciul pentru Acțiuni Speciale, Serviciul Criminalistic, Poliția municipiului Mangalia, Sectia 3 Rurală Mangalia, Poliția Ovidiu, Neptun, Hârșova), jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța și Gruparea Mobilă Tomis Constanța, polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, ISU Constanța, polițiști locali și voluntari (Rescue 4×4 și localnici)  participă la căutări.

La nivelul I.P.J. Constanța s-a constituit un comandament, la care participă conducerea I.P.J. Constanța și reprezentanți ai instituțiilor de ordine și administrație locală.

Potrivit polițiștilor forțele de ordine implicate au verificat toate terenurile extravilane, au verificat imobilele persoanelor cunoscute de minor dar și clădiri dezafectate/părăsite/în construcție, s-au efectuat căutări în localitățile adiacente (Arsa, Dulcești, Moșneni, Vânători, Tătaru).

Trei câini de urmă, au fost aduși  la cercetări la fața locului cât și la verificările în teren, care au vizat eventuale trasee parcurse de minor.  Au fost folosite camerele de termoviziune ale Gărzii de Coastă.

Pompierii din cadrul ISU Constanța au verificat canale de irigații, bazine, fise de dejecție, inclusiv sistemul de supraveghere video (40 de camere).  A fost folosit elicopterul Inspectoratului General de Aviație, pe tot parcursul zilei, pentru căutări pe raza comunei, dar și în localitățile învecinate.

Polițiștii au audiat martori, declarațiile acestora fiind verificate pentru a se stabili împrejurările dispariției.

Au fost efectuate verificări și pe raza localităților Ovidiu, Hârșova, Neptun.

 Bițică Iulian Alexandru  a dispărut sâmbătă, 2 noiembrie, în jurul orei 15.00, din fața locuinței, din localitatea Pecineaga, unde se afla la joacă și nu a fost găsit până în prezent. Era îmbrăcat la data dispariției cu pantaloni de trening de culoare albastră, bluză de culoare crem cu alb și avea în picioare role de culoare albastru și alb.

Articolul precedentAtenție, șoferi: DN 3C, închis trei zile pentru asfaltare!
Articolul următorCum a descoperit un tânăr, într-o noapte fără somn, procedura revoluționară care ar putea vindeca toate bolile genetice