Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în această dimineață traficul rutier este intens pe DN39, între staţiunile Eforie Nord şi Eforie Sud, din judeţul Constanţa. Se circulă îngreunat la ieșirea de pe Autostrada A4 și intrarea pe DN39, pe podul de la Agigea, din cauza capacităţii reduse de preluare a fluxului auto venit de pe autostradă.

Pe Autostrada A2 București – Constanța valorile de trafic sunt ridicate pe sensul de mers către Constanța, între kilometrii 105 şi 144, unde au fost produse 3 evenimente rutiere fără victime, pe fondul vitezei şi nepăstrării distanţei de siguranţă dintre autovehicule. Pe celălalt sens de mers nu sunt însă semnalate probleme deosebite de fluență, traficul fiind moderat.

Pentru a nu fi implicaţi în producerea de accidente rutiere, şoferilor  li se recomandă: să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă; să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulaţie; să respecte limitele legale de viteză; să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii;să folosească luminile de întâlnire; să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc;să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate; să adopte permanent o conduită preventivă la volan.

 

Articolul precedentSimona Halep, calificare spectaculoasă la Montreal
Articolul următorApel ISU Constanța. Spune STOP, teribilismul îți poate răpi suflete dragi