O tânără de 22 de ani din Constanța a fost arestată preventiv pentru mai multe infracțiuni după ce a provocat un scandal într-un local, agresând mai mulți agenți de pază și polițiști.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, în urma unui conflict spontan cu o altă femeie, în timp ce se afla în incinta unui local din orașul Constanţa, tânăraa  a tras-o pe aceasta de păr și a lovit-o cu pumnii și picioarele. Totodată, a aruncat cu un pahar înspre altă femeie pe care a nimerit-o în cap.

Una dintre femeile bătute a apăsat butonul de panică al localului, iar după sosirea agenților de securitate de la o firmă privată, tânăra l-a mușcat pe unul de antebraț, iar pe alți doi i-a lovit . cu piciorul în cap, iar cel de-al treilea, cu piciorul în testicule.

La fața locului au intervenit trei polițiști locali, iar în momentul în care aceștia au încerat să o încătușeze, tânăra a zgâriat cu unghiile pe antebrațul stâng pe una dintre polițilti și l-a lovit cu capul în zona pometelui stâng.

A fost solicitată și intervenția unui echipaj de poliție care reușit să o bage într-o dubă pe tânără pentru a fi dusă la sediul Poliției Locale Constanța.

„În timp ce se aflau în interiorul Poliției Locale, aceasta a lovit cu piciorul în mână un polițist de la Poliția Națională. Ulterior, în timp ce se afla tot în interiorul sediului Poliției Locale Constanța, inculpata l-a lovit cu piciorul în zona abdomenului pe un polițist local, iar la scurt timp a lovit-o cu picioarele în zona membrelor inferioare pe o altă polițistă locală”, arată procurorii.

Femeia a fost dusă la sediul Secţiei 4 Poliţie Constanţa, ocazie cu care s-a solicitat și intervenția unui echipaj medical având în vedere starea de nervozitate și agitație excesivă a acesteia, existând suspiciunea că a consumat substanțe cu efect psihotrop.

„În timp ce era introdusă în ambulanță și așezată pe targă, tânăra a lovit-o din nou cu picioarele în stomac și piept pe o polițistă de la Poliția Națională. Pe tot parcursul derulării evenimentelor, tânăra a amenințat toate persoanele, le-a adresat injurii și cuvinte jignitoare și le-a scuipat”, au mai precizat procurorii.

Tanăra a fost reținută și apoi arestată preventiv pentru 30 de zile pentru ultraj, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind dusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Constanţa.

 

 

 

Sursa: Realitatea de Constanta