Un șofer RATC care se afla în timpul serviciului, a fost agresat pe bulevardul 1 Mai vechi. Agresorii sunt căutați de poliție.

Conducătorul autobuzului CT-10-EXD de pe linia 2-43 a fost lovit în această seară de un grup de tineri pe bulevardul 1 Mai colț cu strada Plopilor. La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție care a deschis o anchetă pentru prinderea făptașilor.

Potrivit IPJ Constanța Polițiștii din cadrul Secției 5 au fost sesizati, în jurul orei 17.30, cu privire la faptul ca un bărbat, in varsta de 51 de ani, șoferul unui autobuz transport persoane, a fost agresat în stația de autobuz Faleză sud (bd 1 Mai vechi). Patrula de siguranță publică deplasată la fața locului a stabilit faptul că, în timp ce se afla în stație, un grup de tineri, cu vârste de aproximativ 15 ani, a decuplat butonul de urgență al ușii din spatele autobuzului, iar când conducătorul auto s-a dus la aceștia, a fost lovit cu pumnul in zona feței. Persoana vatamata nu a fost transportată la spital. Bărbatul în cauză nu a depus plangere.
Polițiștii Secției 5 efectueaza cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violente.

 

Articolul precedentConstănțeni păcăliți cu o aplicație falsă
Articolul următorVIDEO|Cupa EHF. HC Dobrogea Sud luptă pentru locul 2 în grupă