Scandal într-un restaurant din 2 Mai, între turiști și angajatii localului. Se pare că turiștii nu au fost lăsați în local din cauza ținutei necorespunzătoare. În urma altercației 4 dintre aceștia au ajuns la spital.

Polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche-2 Mai au fost sesizați pe 17 august, cu privire la un scandal, pe tersa unui restaurant, din 2 Mai.  Polițiștii împreună cu o patrulă de  jandarmi au intervenit pentru aplanarea scandalului, în acesta fiind implicați 6 turiști, cu vârste cuprinse între 15 și 38 de ani și 5 angajați ai restaurantului. 4 persoane au fost conduse la spital pentru îngrijiri medicale. Niciuna dintre acestea nu a rămas internată.

Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că scandalul s-a produs pe fondul nerespectării codului vestimentar de către 2 dintre turiști, care nu ar fi fost lăsați să intre în incinta restaurantului.

Polițiștii constănțeni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Articolul precedentRecord de amenzi la Constanța. În top vânzătorii ambulanți și călătorii frauduloși
Articolul următorVIDEO | Atenție unde mâncați. Restaurant din Eforie Nord închis de comisarii de la Protecția Consumatorului