402 persoane  au avut nevoie de asistență medicală la punctele de prim ajutor amenajate în perimetrul Festivalului Neversea, în a doua noapte a evenimentului. 8 persoane au fost transportate pentru investigații amănunțite la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

În a doua zi a festivalului, 50 pompieri, paramedici SMURD si voluntari ISU, in 3 Puncte de Prim Ajutor si 2 Posturi Medicale Avansate cu 3 senilate, 3 autospeciale transport personal si victime multiple, o autospeciala de stingere și o autospeciala de intervenție la accidente colective si calamitati au asigurat măsuri specifice pentru un climat de siguranță al participanților.

Astfel, după a doua noapte, 402 persoane au avut nevoie de asistență medicală la punctele de Prim Ajutor Medical și la Posturile Medicale Avansate. „Au fost înregistrate 8 cazuri de febră, 51 cazuri escoriații, 54 cazuri cefalee, 11 cazuri alergii, cazuri lipotimii,43 traumatisme, 42 dureri abdominale și alte 182  afectiune medicale. Din acestea, 8 persoane au fost transportate la spital pentru investigații medicale amănunțite,” transmit reprezentanții ISU Dobrogea.

.

Articolul precedentSimona Halep, în optimi la Wimbledon după 6-3, 6-1 cu Azarenka
Articolul următorEurofighter Typhoon la Black Sea Air Show!