Organizat online în perioada 28-30 aprilie 2021

În ultimii 25 de ani, comerțul a generat o creștere economică globală susținută și niveluri mai ridicate de venituri, dar ultimul an a adus, complementar restricțiilor administrative, incertitudine fără precedent în relațiile economice internaționale si probleme ca: lipsa materiilor prime pe piețele locale, incapacitatea companiilor de a obține resurse financiare, lipsa capacităților de transport și logistică, digitalizarea insuficientă a operațiunile comerciale și financiare. Toate acestea au dus la o scădere drastică a veniturilor, a numărului de personal și chiar a falimentului companiilor.

Centrul Enterprise Europe Network din cadrul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța coorganizează, împreună cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și alți parteneri din Rețea, în 28 aprilie, Moldova Trade Forum, eveniment online care își propune să realizeze un dialog amplu cu participarea reprezentanților din sectorul guvernamental, sectorul privat, organizații internaționale, în cadrul unor sesiuni plenare cu privire la tendințele globale în comerț și soluții de redresare pentru exportatorii afectați de COVID-19.

Forumul va continua în 29 și 30 aprilie cu sesiuni de întâlniri bilaterale prestabilite, care vor reuni importatori și distribuitori dintr-un număr mare de țări europene cu producatori din Republica Moldova.

Evenimentul este o oportunitate unică de a genera noi contacte de afaceri și încheierea unor acorduri de cooperare pe termen lung.

Participarea este gratuită, iar înregistrarea se poate face la: https://moldova-trade-forum.b2match.io/

 

 

Sursa: Realitatea de Constanta