În şapte unităţi cursurile se vor face online.

 Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a aprobat  scenariul de organizare şi desfăşurare a cursurilor în unităţile de învăţământ din judeţul Constanţa, începând cu 14 septembrie. 223 în scenariul 1 (participarea directă, „față în față”); 285 îm scenariul 2 (atât participare directă, cât și on-line, alternativ: scenariul „hibrid”); 7: scenariul 3 (participare numai on-line).

De asemenea, totalul de 515 unități de învățământ cuprinde și Palatul Copiilor și cluburile copiilor, cluburile sportive și CJRAE (12 instituții).

Vor începe cursurile cu scenariul 3:

– Şcoala Gimnazială Nr. 1 Cuza Vodă și Grădiniţa cu Program Normal Cuza Vodă (din cauza ratei incidenței cumulate peste limita de alertă de 3/1.000 locuitori, conform datelor furnizate de DSP);

– Grădiniţa cu Program Prelungit „Ion Creangă” Medgidia, Grădiniţa cu Program Prelungit „Lucian Grigorescu” Medgidia, Grădiniţa cu Program Normal Nr.11 Medgidia, Grădiniţa cu Program Normal „Piticot” Medgidia, Grădiniţa cu Program Normal Nr. 8 Medgidia, unități de învățământ în care se desfășoară un amplu proces de reabilitare, finalizat în 4 dintre acestea (recepția lucrărilor realizându-se la sfârșitul lunii septembrie), în curs de finalizare în una dintre grădinițe.