Zilele acestea se pune în operă un plan cu final cunoscut. Liberalii îl vor anunța pe amiralul Vergil Chițac drept singurul candidat capabil să câștige Primăria Constanța, alături de organizația de partid.

Desigur, liberalii au făcut totul pentru ca amiralul să fie alesul. E vizibil pentru oricine că mai marii PNL Constanța  au sondat doar nume ”subțiri” pentru ca în comparație, Vergil Chițac să pară un star de cinema. Și, dacă ani de zile am auzit că între liberali nimeni nu susține parvenitul Chițac, constatăm acum că amiralul se suie din nou în funcția de candidat, fără ca nimeni din partid să protesteze, scrie constanta.ro

O înregistrare bombă, venită de la prietenii amiralului ne arată însă ce părere are chiar Vergil Chițac despre liberalii din partea cărora urmează să candideze.

”Și eram în situația asta: căutați oameni. Bă da, o dată, nu m-am păcălit cu PNL-ul, care mi-a zis că din cauza mea nu mai e, că eu am făcut, că am dres, că nu știu ce, că ei erau cei mai buni. Nu m-au folosit ăștia destul? Ia mai dă-i în … !”

Cam asta e părerea lui Vergil Chițac despre colegii liberali, în spatele ușilor închise.