Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța a fost premiată pentru rezultatele economice obținute în anul 2017 la cea de-a XXV-a ediție a Topului Județean al Firmelor. Clasamentul a fost realizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.

Festivitatea de premiere s-a desfășurat, joi, la Complexul Melody, din Mamaia, în prezența a numeroși oameni de afaceri, autorități locale, reprezentanți ai corpului diplomatic acreditați la Constanța. CN „Administrația Porturilor Maritime“ SA a fost reprezentată de directorul general, Nicolae Dan Tivilichi.

Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României și al CCINA Constanța, a declarat că, din totalul de 28.291 societăți din județul Constanța, care au depus bilanțurile financiar – contabile pentru anul 2017, au fost selectate, pentru Topul județean, 6.858 societăți care au îndeplinit criteriile cuprinse în metodologia aprobată de comisia constituită la nivel național.

Clasificarea s-a realizat pe domenii, subdomenii de activitate și pe clase de mărime: microîntreprinderi, întreprinderi mici, întreprinderi mijlocii, întreprinderi mari și întreprinderi foarte mari. Indicatorii generali utilizați pentru realizarea topului au fost: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și eficiența utilizării capitalului angajat.

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța s-a clasat pe primul loc la categoria „Întreprinderi mari“ cu obiect de activitate „Activități de servicii anexe transporturilor pe apă“. În topul realizat pe baza cifrei de afaceri, CN APM SA Constanța este a opta mare companie a județului.

Articolul precedentCozmin Gușă, despre amnistie şi graţiere: „Sunt de acord doar în aceste condiții”
Articolul următorSurprize de weekend. Ce spectacole pregătește Teatrul de Stat Constanța