Complexul Melody din Mamaia a găzduit, joi seară, lansarea Topului societăților comerciale din județul Constanța pe anul 2018, eveniment economic ajuns la a XXVI ediție.

În prezența a numeroși oameni de afaceri, oficialități locale, reprezentanți ai corpului diplomatic acreditați la Constanța, au fost premiate cele mai performante companii din județ, CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța regăsindu-se și în acest an pe podium.
Topul este realizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța și a avut la bază ca indicatori: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și eficiența utilizării capitalului angajat.

Datele conținute în bilanțurile financiar – contabile au fost prelucrate, utilizând platforma online națională, creată de Camera de Comerț și Industrie a României. Clasificarea s-a realizat pe domenii, subdomenii de activitate și pe clase de mărime: microîntreprinderi, întreprinderi mici, întreprinderi mijlocii, întreprinderi mari și întreprinderi foarte mari.

Articolul precedentBunuri contrafăcute, de peste 250.000 de lei, confiscate în Portul Constanţa Sud
Articolul următorMoșii de toamnă la mănăstirea „Sf. Elena de la Mare” din Costinești