Complexul Melody din Mamaia a găzduit, joi seară, lansarea Topului societăților comerciale din județul Constanța pe anul 2018, eveniment economic ajuns la a XXVI ediție.

În prezența a numeroși oameni de afaceri, oficialități locale, reprezentanți ai corpului diplomatic acreditați la Constanța, au fost premiate cele mai performante companii din județ, CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța regăsindu-se și în acest an pe podium.
Topul este realizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța și a avut la bază ca indicatori: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și eficiența utilizării capitalului angajat.

Datele conținute în bilanțurile financiar – contabile au fost prelucrate, utilizând platforma online națională, creată de Camera de Comerț și Industrie a României. Clasificarea s-a realizat pe domenii, subdomenii de activitate și pe clase de mărime: microîntreprinderi, întreprinderi mici, întreprinderi mijlocii, întreprinderi mari și întreprinderi foarte mari.