La Constanța continuă proiectele pentru asfaltarea și modernizarea străzilor din oraș și amenajarea unor noi locuri de parcare.

Angajații SC Confort Urban SRL reabilitează în această săptămână trotuarele pe strada I.G. Duca, tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Constantin Brătescu, pe strada Tudor Vladimirescu, între strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis, pe strada Mihai Viteazu, între strada Traian și bulevardul Ferdinand și pe strada Mircea cel Bătrân, între strada Ștefan cel Mare și bulevardul Mamaia. Similar, se intervine asupra aleilor de acces de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” și strada Cutezătorilor, bl. IV10.

În același timp, se acționează asupra carosabilului pe strada Poporului, pe strada Soveja, tronsonul delimitat de strada Barbu Ștefănescu Delavrancea și strada Ștefăniță Vodă și pe strada Patriei. Pe strada Prelungirea Recoltei și pe strada Alexandru Bogza continuă lucrările de amenajare a infrastructurii rutiere.

Tot în această săptămână, echipele administratorului tramei stradale lucrează la amenajarea unor noi locuri de parcare pe strada Cutezătorilor, pe strada Plantelor bl. IS4 și pe strada Arcului bl. I.

Continuă trasarea de marcaje rutiere în stațiile de autobuz și taxi, se refac trecerile de pietoni iar pe bulevardul I.C. Brătianu se dezafectează cablurile neetichetate.

Articolul precedentPericol pe litoral pentru turiști! Amenzi de sute de mii de lei și unități alimentare închise
Articolul următorAtenție, șoferi!Trafic îngreunat la intersecția străzilor Mihai Viteazu cu Traian